2011. április 20., szerda

Klau újra alkot

Most, hogy újra izzik a kemence nem tudom melyikőnk hiányzott jobban a másiknak :) Szinte megtáltosodott. Úgy olvaszt, ahogy akarom. Ami azért is nagy szó, mert a javítás óta valahogy nem tudtunk egymásra hangolódni. Sose azt csinálta, amit vártam.  Úgyhogy tudok mutogatni. Elsőként egy fehér és borostyán üveg találkozásából született alkotás, amit egy színtelen üveg fed. A láncot kagylóhéj gyöngyök díszítik.


Megrendelésre lógós füli készült.


Talán még emlékeztek egyik kedvenc piros nyakláncomra, ehhez készült:A facebookon látható nyereményről is készült néhány új kép.


4 megjegyzés:

  1. Köszi, a megrendelő is elégedett volt vele. Elvileg vagy Eszter névnapra szánta ajándéknak, vagy júliusban szülinapra, de ahogy meglátta egy kicsit kétségbe esett, hogy nem tudja megállni, hogy oda ne adja előbb.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép a piros ékszered és a zöld gyűrű is. Nem is láttam még ennyire élénk színeket ékszerben, nagyon tetszenek! :))) Jó ízlésed van! Gratulálok! :)))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Erika! Nagyon köszönöm. Én is bekukkantottam hozzád, és meseszépeket alkotsz!! Az a fekete-fehér pöttyös táska tényleg egy álom :)

    VálaszTörlés