2011. április 3., vasárnap

Tavaaaasz :)

A mai nap meseszép volt :) Igazából ma nem történt semmi fontos (nothing important happened today :) X-akták fanoknak :)) 9x1)...., de sütött a nap, kint ebédeltünk a szabadban, együtt voltunk egész nap. Reggel 9-ig tartó durmolás után gyors készülődés és irány édesanyám. Öcsémék már pénteken hazaértek, nagyon vártuk, hogy találkozzunk. Gyermekeim nagyon szeretik őt is, és a kedvesét is -akit szerény véleményem szerint lehetetlen nem szeretni. Ahogy hazaértünk persze volt nagy örömködés, nyakbaugrás. Aztán kimentünk a kertbe, mert már beelőztek a veteményezésben. Nekem maradt egy kis epergyomlálás, virágoskert rendezés. Gyerkőceink boldogan rohangáltak a kertben, leírhatatlanul élvezték a napsütést és a szabadságot.

Munka végeztével ebéd az udvaron. Rólam tudni kell, hogy amint az első tavaszi sugarak megjelennek már az udvaron eszek, egészen addig amíg ősszel a leves be nem fagy a tányérban. :) A gyerekek étvágyát is meghozta a sok szaladgálás, és a friss igazi falusi levegő.

Ebéd után megérkezett szomszédom, és végre személyesen is megismerkedhettem a két legénnyel. Falat úrral és Fürgével.
Mit mondjak? Beléjük szerettem. Mindig olvastam Fanny bejegyzéseit Facebookon, hogy burrognak a tengeri malacok. Most hallottam. Meg lehet zabálni őket olyankor. Ráadásul Falat úrnak sikerült olyan pontját vakargatnom, ahol csiklandós. Úgy burrogot, mintha nevetne, és a kis lábacskájával meg próbált vakarózni. Gyerekek tetszését is elnyerték. Eszter folyamatosan körülöttük somolygott, egyszer ölbe is vette Falat urat.  Bende csak szimplán sikogatott nekik, majd kipróbálta az önitatójukat.

Eszter szedett sok virágot, fontunk koszorút.


Bende meg nevéhez hűen kis modern Bendegúzként próbálta beindítani a kis kerti rotációs kapát.Öcsémék sajnos délután elindultak haza, de azzal búcsúztak, hogy két hét múlva újra jönnek. Azért Zádor nincs a közelben, és sajnos volt, hogy két hónapig nem találkoztunk, így ez igazi örömhír volt.

Hazafelé beugrottunk párom nagyszüleihez, ahol tegnap ő festett. Nagyon kellemes madártej sárga lett a konyha . Isteni keksztekercset falatoztunk a konyhaasztalnál. Induláskor Eszter kapott egy csokor virágot. Most itt illatoznak a tavasz hírnökei. Pár szál nárcisz egy szál jácinttal. Még érzem a bőrömön a napsütést. Ez tényleg egy jó nap volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése